5

Sebastian Ross Catering

Vi har modtaget disse anmeldelser fra vores kunder

8 anmeldelser 5.00
Fleksibilitet
5.0
Kommunikation
5.0
Pris
5.0
Overordnet vurdering
5.0
 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  (Oversat af Google) Tak for en absolut lækker madoplevelse. Sammen med den gode og velsmagende mad, Sebastisn har en stor personlighed, der gør hans begivenheder noget særligt at huske. 5 stjerner på min måde. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(Original tekst)Thanks for an absolutely delicious food experience. Along with the good and tasty food, Sebastisn has a great personality that makes his events something special to remember. 5 stars my way. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  (Oversat af Google) Sebastian skabte en magisk oplevelse, hvor ingen detaljer blev overladt til tilfældighederne, for mig og min kones bryllup. De seks baner blev vævet sammen af ​​Sebastians historiefortælling og kreativt talent, der leverede både overraskelser og klassiske og godt udførte retter.Kombineret med fremragende, venligt og varmt personale, hvor Sebastian altid både var opmærksom på gæster og køkken, gjorde dette til en virkelig unik oplevelse og en aften vi aldrig vil glemme.(Original tekst)Sebastian created a magical experience where no details were left to chance, for me and my wife’s wedding. The six courses were weaved together by Sebastians storytelling and creative talent, that delivered both surprises and classical and well executed dishes.Combined with excellent, friendly and warm staff where Sebastian were always both attending to guests and kitchen made this a truly unique experience and an evening we will never forget.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Dygtig, imødekommende og kreativ. Sebastian skaber altid magi omkring et bord

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Uden tvivl en af de mest åbne, flinke og service minded personer at få ud til dit gilde.Og maden er til 6 stjerne, men fem er maks åbenbart. ‍♂️❤️

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Jeg har haft den udsøgte fornøjelse at være gæst til 3 bryllupper, hvor Sebastian har stået for maden.Kvaliteten er i top, der er tænkt meget over råvarerne og sammensætningen af retterne.Jeg synes det er et kæmpe plus at Sebastian kommer frem og præsenterer maden, han er en virkelig dygtig formidler. Det giver en fed helhedsoplevelse at få en forståelse for hvordan maden er lavet, med hvilke tanker bag og hvilke råvarer der er i brug.Kæmpe anbefaling herfra!

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Helt fantastisk mad og ren hygge. Han forstod fuldstændigt den stemning der var og var top professionel. Sebastian havde forberedt en kulinarisk rejse gennem Dragør om sommeren. Det var vildt lækkert. Skal helt sikkert lave et arrangement med Sebastian Ross Catering igen og kan varmt anbefale ham.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Sebastians buffetmad var visuelt så indbydende i farver og servering. Og så var der smage i det hele! Ingenting var kedeligt, selv de 'sikre' af retterne vi havde valgt havde bare smag der gjorde dem levende. Og så er Sebastian og hans hjælpere nogen der gør det hele så det ser let ud, og med smil og ret meget charme. Vi er super tilfredse med familiefesten!!

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Jeg vil til alle tider anbefale Sebastian. Jeg har brugt ham til min 60 års fødselsdag. Fra dag 1 var han positiv og lydhør over for mine ønsker Han sammensatte en menu til vegetarer og kødspisende. Alt var af de bedste råvarer. Aldrig har jeg fået så vel tilberedt og velsmagende mad. Ens smagsløg fik virkelig lov at danse. Tilbage meldinger fra mine gæster, var ovenud positive og er stadig et samtale emne . Sebastian er til stede under middagen og er en fantastisk og nærværende fortæller. Til min nevøs bryllup, var det Sebastian der stod for menuen og mine smagsløg blev bestemt ikke skuffet. Så det er ikke en enlig svale når Sebastian kommer i mål. Det er ikke sidste gang at Sebastian bliver brugt hos mig og i min familie. Kan absolut anbefale dette catering firma.

Skrive en anmeldelse

Send svar på en anmeldelse

Go' Bryllup

Arbejder du for virksomheden? Få adgang til profilen ved at starte en chat nedenfor eller…

Rapporter fejl

Du har allerede fejlmeldt denne

Fejlmeldingen sendes til Go' Bryllup teamet og vil ikke blive delt med profilen.

Aftaler

Andre forslag

Der blev ikke fundet andre forslag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter

Få et tilbud

Få adgang til profil

Del