Hele dit bryllup planlagt i én app

Go' Bryllups moderne planlægningsværktøjer gør det nemt at holde styr på alle detaljerne til den store dag. Helt gratis.

Er du forhandler? Start her

Med bedre planlægning er der
mere tid til hinanden

Kom igang på få minutter og få startet jeres rejse mod det perfekte bryllup

Budget

Det har ikke været nemmere at holde sig indenfor budgettet. Med vores budgetplanlægning kan du nemt bevare overblikket over udgifterne.

Tjekliste

Undgå at glemme vigtige detaljer. Med vores tjekliste kan I oprette jeres to-do’s og blive mindet om om opgaverne på de rigtige tidspunkter.

Gæsteliste

Med vores gæsteliste kan I samle alle informationer om jeres gæster på ét sted. Så er I sikre på at dele jeres store dag med alle dem I elsker.

Bryllupsteam

I skal have det helt rigtige team til jeres bryllup. Vi har en lang række af professionelle leverandører, der har specialiseret sig i bryllupper.

Tjekliste på farten

Det kan være svært at huske på alle de ting der skal klares. Få ro i sindet ved at samle jeres to do’s i vores tjekliste. Vi har allerede oprettet de mest almindelige gøremål, og I kan skræddersy listen til præcis jeres behov. Så kan I koncentrere jer om det, der er vigtigt. 

Find de helt rigtige leverandører

Vi ved hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige lokation. Og den helt rigtige menu. Derfor har vi en lang række af professionelle bryllupsleverandører, som I nemt kan komme i kontakt.

Hold styr på budgettet

Vær sikker på at I har råd til alt det i drømmer om. Vores budgetværktøj hjælper jer med at prioritere hvad der er vigtigt. Indtast budgettet for jeres bryllup og lad den guide jer med de mest udbredte bryllupsudgifter.

Organiser gæstelisten

Det vigtigste element på den store dag er dem I skal dele den med. Med vores gæsteliste er det nemt at bevare overblikket, og I kan notere madpræferencer og allergier. Så kan I være helt sikre på, at der bliver taget godt hånd om alle jeres gæster.

Find og book dine leverandører

Du kan hurtigt overse en mail med vigtige detaljer eller en skarp deadline i en rodet mailindbakke. Vi har gjort det nemt at finde og bogmærke gode leverandører, og med vores chatfunktion kan I hurtigt kontakte dem og aftale alle detaljerne til jeres store dag.

Start planlægning i dag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter