4.75

Michael Nguyen

Vi har modtaget disse anmeldelser fra vores kunder

4 anmeldelser 4.75
Fleksibilitet
4.8
Kommunikation
4.8
Pris
4.8
Overordnet vurdering
4.8
 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  (Oversat af Google) Michael var vores begivenhed fotograf og skabt smukke minder for os. Vi kunne virkelig godt lide at arbejde med ham, og de ideer, han bragte. Fantastisk service, som vi stærkt kan anbefale!(Original tekst)Michael was our event photographer and created beautiful memories for us. We really liked working with him and the ideas he brought. Amazing service that we can strongly recommend!

 • 4.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  (Oversat af Google) Vi var på ferie fra Norge i sommer. Det var så smukt udenfor ved Dalby Bay, at vi besluttede at tage familiebilleder der. Vi googled Michael og har ikke beklaget siden. Han var hurtig med at finde de rigtige placeringer og håndtere børnene. Vi er meget tilfredse med resultatet(Original tekst)Vi var på ferietur fra Norge i sommer. Det var så vakkert ute ved Dalby Bugt at vi bestemte oss for å ta familebilder der. Vi googlet oss frem til Michael og har ikke angret siden. Han var flinkt til å finne de rette locations og handtere barna. Vi er svært formøyd med resultatet

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi kan klart anbefale Michał som fotograf!Han er meget dygtig, venlig og meget hurtig til at færdiggøre billederne.Jeg vil bruge ham igen, såfremt jeg igen har brug for en fotograf.Tak:-)

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi brugte Michael til vores bryllup i Nr. Broby og han gjorde det fremragende. Michael var med under hele brylluppet fra vielsen til brudevalsen og ud af det har vi fået ca. 400 rigtig gode billeder. Michael er en super behagelig og en meget dygtig fotograf. Da vi var ude for at blive fotograferet alene fik han stillet os på den rigtige måde, fortalt hvor vi skulle kigge hen, rettet på kjolen osv. - det er der kommet nogle rigtig gode og naturlige billeder ud af. I kirken, til receptionen og til festen om aftenen lagde man ikke rigtig mærke til ham, men alligevel har han fanget alle de vigtige højdepunkter og sjove øjeblikke. Så alt i alt en super oplevelse og vi vil derfor uden tøven anbefale Michael til andre der gerne vil have foreviget deres bryllupsdag på den bedst tænkelige måde.

Skrive en anmeldelse

Send svar på en anmeldelse

Go' Bryllup

Arbejder du for virksomheden? Få adgang til profilen ved at starte en chat nedenfor eller…

Rapporter fejl

Du har allerede fejlmeldt denne

Fejlmeldingen sendes til Go' Bryllup teamet og vil ikke blive delt med profilen.

Aftaler

Andre forslag

Der blev ikke fundet andre forslag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter

Få et tilbud

Få adgang til profil

Del