5

Dansk DJ Service

Vores prisniveau

Vi spiller i disse områder

Musikgenre vi elsker at spille

Vi har modtaget disse anmeldelser fra vores kunder

5 anmeldelser 5.00
Fleksibilitet
5.0
Kommunikation
5.0
Pris
5.0
Overordnet vurdering
5.0
 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Har haft rigtigt meget sammearbejde med ddjs.dk har altid kørt problemfrit og professionelt.Søde og dygtige DJ`s

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi havde en vidunderlig fest. Jesper formåede at holde dansegulvet fyldt og overholdte vores aftaler om musikstilen til punkt og prikke. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre DJ.Mange har efterfølgende spurgt efter kontaktoplysninger til jer, og dem har de selvfølgelig fået.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Fuldstændig fantastisk! Har både brugt dem til store og små arrangementer (fra 50-400 mennesker). Hal fester, bryllup, børnediskotek mm. Der er den bedste service fra du booker til dit arrangement er færdigt. Super søde og professionelle folk. Lyd og lys er altid rigtig godt. DJ fanger hurtigt, hvilken musik der passer til det givne arrangement. Kan kun anbefale DDJS.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Booket til event med 1700 mennesker i Bella Centeret. Fantastisk service, fed musik, super planlægning. Alexander går den ekstra mil for at gøre sin kunde tilfreds og er gerne fleksibel hvis det betyder en gladere kunde. Tusind tak for helt igennem professionel behandling, god kommunikation op til eventet og en super fed aften med mega fedt lys-setup og super musik! Jeg vil klart anbefale jer til venner, kollegaer og bekendte. Håber vi ses igen! 🙂

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi havde en super dejlig aften, i selskab med DDJS og jeres DJ Jesper. Hold da op et setup I leverede – her får mange virkelig noget for pengene! Det vil gå over i historien, som en af de bedste julefrokoster nogensinde.Alt fra kommunikation, til levering, til musikken – ja oplevelsen hele vejen rundt, var top professionelt og meget fleksibelt.Det var så godt, at flere har spurgt ind til, om man kunne hyre jer til private arrangementer!Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi kommer til at booke hos jer.

Skrive en anmeldelse

Send svar på en anmeldelse

Rapporter fejl

Du har allerede fejlmeldt denne

Fejlmeldingen sendes til Go' Bryllup teamet og vil ikke blive delt med profilen.

Aftaler

Andre forslag

Der blev ikke fundet andre forslag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter

Få et tilbud

Få adgang til profil

Del