5

Nikola Majkic – Photography & Video

Vi har modtaget disse anmeldelser fra vores kunder

3 anmeldelser 5.00
Fleksibilitet
5.0
Kommunikation
5.0
Pris
5.0
Overordnet vurdering
5.0
 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  (Oversat af Google) Super professionelt fotografi! Nikola hjalp os med en masse råd om, hvordan vi organiserede vores bryllup, så vi havde tid til billeder uden travlt, gjorde os komfortable på dagen med vejledning og leverede billeder af høj kvalitet på ingen tid! (Original tekst)Super professional photograph! Nikola helped us with a lot of advice on how to organise our wedding so that to have time for pictures without any rush, made us comfortable on the day with guidance, and delivered high quality pictures in no time!

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Positiv: ProfessionalismeBooket som bryllupsfotograf og DJ til bryllup i sept. 2020. Fantastisk til begge dele! Har KUN gode ting at sige om Niko.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Hvis man leder efter fotograf med sans for det æstetiske og talent for at tage naturlige, smukke maleriske billeder, så skal man gå efter Nikola.Nikola er en meget varm og åben person, som gør det utrolig let at føle sig godt tilpas også selvom man står foran et kamera - noget mange af gæsterne efterfølgende har fortalt.Man ser tydeligt, at han har god erfaring med at fotografere mennesker (som os), der ingen erfaring har foran kamera.Niko - vi følte os fra første møde trygge ved dig som fotograf. Du fin os og vores gæster til at slappe af og være os selv. Vi bemærkede nærmest ikke at du var til stede, men billederne fortæller jo tydeligvis en helt anden historie.Tusind tak for god behandling, stor professionalisme og mange skønne minderige billeder. Vi vil til enhver tid anbefale dig til alle vi kender.Kærligst Sophie og Emil

Skrive en anmeldelse

Send svar på en anmeldelse

Rapporter fejl

Du har allerede fejlmeldt denne

Fejlmeldingen sendes til Go' Bryllup teamet og vil ikke blive delt med profilen.

Aftaler

Andre forslag

Der blev ikke fundet andre forslag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter

Få et tilbud

Få adgang til profil

Del