5

Monja Wormser Bryllupsfotograf

Vi har modtaget disse anmeldelser fra vores kunder

4 anmeldelser 5.00
Fleksibilitet
5.0
Kommunikation
5.0
Pris
5.0
Overordnet vurdering
5.0
 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Arbejdede super godt og hurtigt under skiftende lysforhold og stort tidspres!Først skulle vi have taget bryllupsbilleder sammen med vores børn på 2 og 3 år. Enhver børnefamilie ved, at man skal være lynhurtig for at fange de øjeblikke hvor de smiler eller gør noget sjovt. Monja klarede det perfekt.Dernæst fik vi taget de almindelige portrætter, imens et skybrud hastigt nærmede sig. Var super god til at få lavet en masse forskellige billeder, og kom med mange idéer. Vi nåede lige akkurat at få taget alle billederne inden det væltede ned.Vi sagde egentlig farvel til hinanden herefter, men Monja kom løbende tilbage – i regnvejret – og tilbød at tage ekstra billeder til receptionen, da hun havde opdaget, at der var ekstra tid tilbage. Super god service!Vi kan kun give vores bedste anbefalinger.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Monja Wormser fangede den steming vi ønskede i vores bryllupsbilleder. Vi er rigtig glade for billederne. Derudoer var hun en fornøjelse at arbejde med. Hun er velforberedt, sød og oprigtig. Jeg kan på det varmeste anbefale Monja Wormser Bryllupsfotograf.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi har haft Monja Wormser som vores bryllupsfotograf. Vi følte at Monja virkelig gjorde en indsats for at lære os at kende os og sørget for, at vores bryllupsbilleder afspejlede vores personligheder, som gave en virkelig dejlig personlig touch. Billederne fortæller historien og bringe hver følelse tilbage fra vores bryllupsdag og vi ser på dem føler latter og tårer. Monja er virkelig talentfuld og fanget alt, og det er vi evigt taknemlig for."Mange tak Monja *****".

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Absolut den bedste beslutning i vores liv, at hyre den dygtigste, mest engageret og talentfulde fotograf Monja til at forevige vores bryllupsdag med de smukkeste bryllupsbilleder og video. Både Monja og hendes partner Martin kom hele vejen fra Jylland for at lære os bedre at kende. De var begge yderst professionelle og vi kan slet ikke få nok af at se på vores bryllupsbilleder som billede efter billede fanger det helt rigtige øjeblik. Vi kan KUN anbefalde Monja og I skal IKKE tøve med at tage den store pakke med videoen! Det er de bedste investerede penge! Vi kan ved et enkelt klik se vores bryllupsdag på film med de smukkeste sange til den helt rigtige stemning.Fra de lykkeligste nygifte Mr & Mrs Harvey

Skrive en anmeldelse

Send svar på en anmeldelse

Go' Bryllup

Arbejder du for virksomheden? Få adgang til profilen ved at starte en chat nedenfor eller…

Rapporter fejl

Du har allerede fejlmeldt denne

Fejlmeldingen sendes til Go' Bryllup teamet og vil ikke blive delt med profilen.

Aftaler

Andre forslag

Der blev ikke fundet andre forslag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter

Få et tilbud

Få adgang til profil

Del