5

Fotograf Zafar Iqbal

Vi har modtaget disse anmeldelser fra vores kunder

5 anmeldelser 5.00
Fleksibilitet
5.0
Kommunikation
5.0
Pris
5.0
Overordnet vurdering
5.0
 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  (Oversat af Google) Han er en af ​​de bedste fotografer i Danmark.(Original tekst)He’s one of the best photographer in Denmark.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Zafar er en utrolig dygtig fotograf! Vi var så glade for at give ham den store opgave, at forevige vores dag ved at fange nogle fantastiske stemninger og momenter, som vi altid vil se tilbage på med et smil. De varmeste anbefalinger til dig, der søger en professionel, dygtig og dedikeret fotograf.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Zafar var vores valg af bryllupsfotograf, fordi hans billeder bar præg af at indfange øjeblikke og dertil at være mindre opstillede. Vi var meget tilfreds med valget og vi fik de fineste billeder fra hele dagen. Det var dejligt, at vi havde været ude et par uger inden brylluppet at prøvefotografere, og der var afsat meget tid til at tale om vores ønsker. Zafar var rigtig god at have med hele dagen, og vi vil klart anbefale at have en fotograf med gennem hele dagen og vi vil helt klart anbefale Zafar!

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi valgte Zafar som vores bryllupsfotograf, fordi han havde kendskab til anden etniske bryllupper, samt en anderledes stil som fotograf. Jeg faldt over hans hjemmeside med hans tidligere fotograferinger, og kunne tydeligt se at han stræber efter at indfange gyldne øjeblikke, som er mindre opstillet. Vi var meget tilfredse for Zafars punktlige arbejde, og hans professionelle mindset.Zafar er rigtig god til at samarbejde, og hvis man har en stram agenda, så følger han den til dørs uden forsinkelser eller anmærkninger.Det var også meget rart at blive prøvefotograferet 2 uger inden vores bryllupsdag, hvor han kom med nogle bemærkninger/anbefalinger der gjorde at vores billeder blev mindre opstillet og perfekte.Det var vigtigt, at vi forstod hinanden, og hvad vi ønskede. Det satte Zafar rigtig meget tid af til, hvor vi var løbende i dialog omkring placering af fotografering og dagens forløb.Zafar er en meget udadvendt, og et rigtig behagelig menneske. Han var helt klart en af vores helte på dagen med innovative løsninger da vejret begyndte at være en udfordring.Jeg/vi vil helt klart anbefale Zafar, og kommer nok til at samarbejde med ham igen når jeg får brug for en professionel og dygtig fotograf.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Svartid, VærdiZafar er super dygtig, og vi er rigtigt glade for vores billeder.Hvis man ønsker en fotograf der er “fluen på væggen” og fanger de gode øjeblikke, så er det bestemt Zafar man skal kontakte.Han har vores bedste anbefalinger.

Skrive en anmeldelse

Send svar på en anmeldelse

Rapporter fejl

Du har allerede fejlmeldt denne

Fejlmeldingen sendes til Go' Bryllup teamet og vil ikke blive delt med profilen.

Aftaler

Andre forslag

Der blev ikke fundet andre forslag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter

Få et tilbud

Få adgang til profil

Del