4.8

Fotograf Henriette Stage

Vi har modtaget disse anmeldelser fra vores kunder

10 anmeldelser 4.80
Fleksibilitet
4.8
Kommunikation
4.8
Pris
4.8
Overordnet vurdering
4.8
 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Fik som gave til min mand taget boudoir fotos hos Henriette mens jeg var højgravid... Der var en god og afslappet stemning mens billederne blev taget, og jeg følte mig helt tryg... Billederne blev rigtig flotte og er et super minde at have som minde om graviditeten... Og min mand elsker dem.....

 • 4.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Også erhvervsmæssigt er Henriette yderst professionel og dygtig. Har brugt hende til personalegalleri, pressebilleder og web. Hun udtrykker ro og fortrolighed, når hun arbejder, og det afspejles i billederne. Kan kun anbefale Henriette.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Fotograf Henriette Stage er god til at skabe den nødvendige tryghed før en fotosession. Det hele bliver meget naturligt og afslappet. Inden selve fotograferingen får man god mulighed for at få samtalt om, hvad man som kunde ønsker - hvilket udtryk man ønsker.Jeg kan kun varmt anbefale Henriette Stage. Jeg følte mig velinformeret og tryg. Og fotografierne blev fantastiske!

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  En uforglemmelig oplevelse.Jeg havde besluttet at give min mand en særlig fødselsdagsgave - nemlig erotiske billeder af mig selv. En gave som udfordrede mig selv - at stille mig foran et fremmed menneske, som skulle fotografere mig i ganske lidt eller slet ingenting!!Jeg var på udkig efter en fotograf, som jeg kunne føle mig tryg ved og som var professionel og behagelig. Henriettes hjemmeside dukkede op, og jeg kontaktede hende.Efter nærmere aftale mødtes vi i Henriettes atalier, hvor vi startede med en lang snak om ønsker og muligheder. Henriette har en meget behagelig personlighed, og det var i det hele taget en meget behagelig atmosfære - rolig, intim og professionel.Derefter gik vi igang. Henriette havde mange forslag til positioner, tøj, lyssætning, rekvisitter m.m. Hun er god til forklare og give tilbagemeldinger - alt sammen i en meget afslappet ramme. Efterhånden blev det lettere og mere naturligt for mig at posere og nyde hele oplevelsen.Sammen fik vi skabt nogle smukke og erotiske billeder, som min kæreste og jeg nyder at se på hver dag.Jeg kan varmt anbefale Henriette, som er både professionel og et yderst behageligt menneske.Alle kvinder burde unde sig sådan en oplevelse...../Hanne

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Ankom lidt anspændt, skulle have lavet en personlig brullupsgave, var nervøs, men Henriette startede med en kop te, en snak om shooten, og hvad formålet skulle være. Det var en helt fantastisk oplevelse, og resultatet blev fremragende. Det er de flotteste billeder, som jeg nogensinde har fået taget, og min mand blev meget begejstret 🙂 Tusind tak, Henriette!

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Det var en super hyggelig fotoshot hos Henriette, hun er virkelig en dygtigt fotograf og er en fantastisk person. Jeg følte mig med det samme som en ven af huset og vi snakkede stille og roligt sammen om mine forventninger til billederne og hvad der kunne være sjovt at prøve, hun kom med gode forslag, men det er helt og holden ens en selv der bestemmer.Jeg er super glad for mine billeder og kunne helt klart godt finde på at gå til hende igen.MSJ

 • 4.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Min bror og jeg ville give en unik gave til vores forældre i julegave, og valgte derfor at få taget et billede hos Henriette. Henriette var meget dygtig til at vejlede os og svare på vores spørgsmål omkring billedet. Der var en god og sjov stemning, og det var med til at skabe et fantastisk billede som vores forældre blev rigtig glade for.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Henriette er en enormt dygtig fotograf - Hun formår at tage nogle fantastiske billeder, men samtidig er hun også en yderst empatisk person.Jeg skulle have taget nogle lidt grænseoverskridende billeder (boudoir billeder, iført frækt undertøj og helt nøgen) og det var bare så fedt, at jeg kunne være mig selv og føle mig hjemme i hendes nærvær.Jeg kan helt klart kun give mine varmeste anbefalinger af Henriette - Hun er en fantastisk fotograf med stor indlevelse.

Skrive en anmeldelse

Send svar på en anmeldelse

Go' Bryllup

Arbejder du for virksomheden? Få adgang til profilen ved at starte en chat nedenfor eller…

Rapporter fejl

Du har allerede fejlmeldt denne

Fejlmeldingen sendes til Go' Bryllup teamet og vil ikke blive delt med profilen.

Aftaler

Andre forslag

Der blev ikke fundet andre forslag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter

Få et tilbud

Få adgang til profil

Del