Fabelagtige Falbe

5 Stjerners underholdning

Tak for et super sjovt og fascinerende indlæg til vores søns nonfirmation 👌 Det var super skægt og der var kæmpe ros fra alle gæsterne. Jeg vil helt sikkert anbefale Mikkel, som med kort frist kom og underholdte en times tid. Mikkel leverede et sjovt og spændende show, som fik alle gæsterne med og efterlod dem med latter og en "wow" oplevelse. Det var en super oplevelse for alle og Mikkel var rigtig god til at få publikum med og skabe en god og sjov stemning. Tak for en fed oplevelse 👍😊👏👏

Mikkel underholder med et humoristisk trylleshow, med grinegaranti og underholdende stemning til jeres arrangement. Gennem mange hundrede optrædener har han finpudset sin stil, med både farlige og underholdende tricks så han ved, hvordan han kan give netop jeres gæster en oplevelse, de sent vil glemme. Den perfekte underholdning til en Konfirmation, Julefrokost, Fødselsdag, Byfest, Sommerfest, Bryllup eller Firmafrokost.
Hvis du vil have det lidt mere intimt? Så laver Mikkel også Close-up tryl ved bordet, hvor du kan opleve magien helt tæt på. Dette er med til at skabe en magisk atmosfære blandt gæsterne til din fest, eller du kan også booke et underholdende sceneshow, med bland andet mentaltryl, junglering og farlige korttricks, i større omfang. En blanding plejer også at fungere godt, og Mikkel sørger altid for at skræddersy sit show, så det passer mest optimalt til lige netop jeres arrangement.
I er altid velkomne til at tage kontakt for en uforpligtende forespørgsel.

Vi har modtaget disse anmeldelser fra vores kunder

Skrive en anmeldelse

Send svar på en anmeldelse

Mikkel Falbe

Jeg har tryllet siden jeg var 6 år og har underholdt professionelt siden jeg var…

Vanløse, København, Danmark

Gå til website

30210500

Rapporter fejl

Du har allerede fejlmeldt denne

Fejlmeldingen sendes til Go' Bryllup teamet og vil ikke blive delt med profilen.

Aftaler

Andre forslag

Der blev ikke fundet andre forslag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter

Få et tilbud

Få adgang til profil

Del