5

Christoffer Fryd Fotografi

Vi har modtaget disse anmeldelser fra vores kunder

10 anmeldelser 5.00
Fleksibilitet
5.0
Kommunikation
5.0
Pris
5.0
Overordnet vurdering
5.0
 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Christoffer tog vores bryllupsbilleder i august 2020, og vi elsker dem!! Som bryllupsfotograf er han både professionel, personlig og rummelig. Han mødte velplanlagt op med mange gode ideer, mens vi også selv fik lov til at byde ind med ideer og skøre poses. når det lige ramte os.Og så fik vi bare billederne så hurtigt bagefter!Min største anbefaling til en virkelig dygtig fotograf.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi havde fornøjelsen af at få taget billeder af Christoffer til vores bryllup i september 2020. Christoffer var utrolig professionel og havde fundet de perfekte lokationer til vores parbilleder. Derudover fik han bare fanget de mest fantastiske øjeblikke fra dagen, lige fra kirken til brudevalsen. De varmeste anbefalingerne herfra!

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi brugte Christoffer til at forevige vores bryllupsdag, og det har vi ikke fortrudt et eneste sekund.Både inden, under og efter har det været en fornøjelse at kommunikere med Christoffer med klare linjer og professionelle anbefalinger, og han gik en ekstra mil for at gøre øjeblikket og billederne, ligesom vi havde drømt om.Vi vil til enhver tid anbefale Christoffer til andre.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi har været meget glade for, at netop fotograf, Christoffer Fryd, ville tage vores bryllupsbilleder. Han fangede alle de vigtige øjeblikke fra dagen og hans billeder gengiver den stemning og følelse vi oplevede denne dag. C. Fryd forstår virkelig at time situationen, og han ved lige præcis fra hvilken vinkel, han skal tage billedet for at få øjeblikket med. Samtidig gør han det på en meget diskret måde.I den halvanden time, hvor selve portrætbillederne skulle tages, formåede han at få os til at slappe af, være naturlige og nyde den stund. Det er virkelig en kunst. Portrætfotograferingen var et dejligt åndehul i løbet af bryllupsdagen, hvor vi fik mange indtryk. Samtidig kom han med gode inputs og idéer til portrætfotograferingen, hvilket gav os en stor variation i de billederne vi fik.Hele vejen igennem har kommunikationen været god og professionel.Vi kan varmt anbefale fotograf, Christoffer Fryd.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Christoffer Fryd er en fantastisk dygtig fotograf, og han er let at tale med. Vi har en masse fine billeder fra vores bryllup takket være ham.Allerede i planlægningsfasen var han god til at komme med input der fik tidsplanen på dagen til at hænge sammen. Han forsømmer ikke kommunikationen, og er usynlig på selve dagen for alle andre end os der skulle bruge ham. Det gav en masse skønne stemningsbilleder. Selve portrætbillederne var han så god til at 'coache', så vi har nogle skønne minder fra dagen, til en meget fair og overkommelig pris.Varme anbefalinger herfra 🙂

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi har været så glade for at have Christoffer som vores fotograf til vores bryllup. Han er super dygtig, og har formået at fange de helt rigtige øjeblikke. Den photobooth han tog med var derudover et fantastisk indslag til festen, som samtlige gæster havde en fest over. Al planlægning og kommunikation frem mod dagen var yderst tilfredsstillende. Christoffer Fryd Fotografi får de største anbefalinger herfra.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi havde hyret Christoffer som fotogaf til vores bryllup, og HOLD NU FAST det var en god beslutning! Christoffer formåede at tage hundredevis af fantastiske billeder fra hele dagen - naturlige, stemningsfyldte og smukke billeder. Vi er så glade for de billeder, vi nu har, af både os selv og alle vores gæster. Christoffer formåede virkelig at forevige dagen på lige præcis den måde, vi ønskede.Desuden var han virkelig god til at få os til at slappe af foran kameraet under portrætbillederne, og til reception og fest lagde man stort set ikke mærke til, at han var til stede - og alligevel fik han taget utroligt mange skønne billeder af alle de mange situationer på dagen.Al kommunikation før, under og efter dagen kørte også som smurt. Og så er han hamrende flink. Hyr ham!

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Christoffer formåede virkelig at skabe nogle naturlige og stemningsfyldte billeder, der langt oversteg vores egne forventninger. Han fik os med det samme til at slappe af under fotograferingen, der ellers var uvant for os. Vi er sikre på, at dette var med til at gøre billederne så fantastiske, som de blev. Vi har ikke ét sekund fortrudt, at vi valgte Christoffer, og vi vil til enhver tid anbefale ham til andre.

Skrive en anmeldelse

Send svar på en anmeldelse

Go' Bryllup

Arbejder du for virksomheden? Få adgang til profilen ved at starte en chat nedenfor eller…

Rapporter fejl

Du har allerede fejlmeldt denne

Fejlmeldingen sendes til Go' Bryllup teamet og vil ikke blive delt med profilen.

Aftaler

Andre forslag

Der blev ikke fundet andre forslag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter

Få et tilbud

Få adgang til profil

Del