5

Chicouture

Vi har modtaget disse anmeldelser fra vores kunder

4 anmeldelser 5.00
Fleksibilitet
5.0
Kommunikation
5.0
Pris
5.0
Overordnet vurdering
5.0
 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  (Oversat af Google) God service og pæne kjoler(Original tekst)Good service and nice dresses

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Kan virkeligt anbefale CHICOUTURE! Først og fremmest, så er de super søde og yder en rigtig god service, man føler sig velkommen og tryg. Jeg bestilte en skræddersyet kjole hos dem, og den blev PRÆCIS som jeg havde forestillet mig. Jeg er så glad og overrasket over den. Jeg anbefaler derfor CHICOUTURE til enhver der skal have skræddersyet sin egen kjole. De har også mange andre smukke kjoler i butikken.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Kæmpe anbefaling herfra!Chicouture har tryllet den smukkeste kjole til mig!Efter at have prøvet masser af brudekjoler i flere af landets større brudekjole butikker, var jeg i tidspres med at finde den rigtig kjole, dels fordi jeg blev forlovet midt i corona og dels fordi alle kjoler for det meste havde lange leveringstider - også fandt jeg ikke hel den kjole jeg kunne sige "Yes" til:-(Jeg blev anbefalet Chicouture i Brønshøj - jeg blev mødt af top prof service fra dag 1 og der blev lyttet til alle mine ønsker,hel ned til de mindste detaljer var jeg indover designet på min kjole. Jeg har idag fået den smukkeste kjole skræddersyet, en unik kjole som jeg kan kalde min hel egen og som ingen andre har det er nemlig fordelen, its all yours!Står du og skal vælge, skal du slet ikke tøve med at vælge at få skræddersy din drømmekjole hos Chicouture- for de kan alt!

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Jeg kan varmt anbefale Chicoture. Jeg fik skræddersyet en bryllupskjole hos Chiccoture, der var over alle forventninger. Hele forløbet var fantastisk og så følte man sig altid tryg og mega velkommen. Designeren er super engageret, kreativ og detaljeorienteret. Jeg kan varmt anbefale alle kommende brude at tage et kig forbi den smukkeste butik og se kjolerne / høre om mulighederne for at skræddersy drømmekjolen. Alt i alt fantastisk service!

Skrive en anmeldelse

Send svar på en anmeldelse

Go' Bryllup

Arbejder du for virksomheden? Få adgang til profilen ved at starte en chat nedenfor eller…

Tværvangen 1, 2700 København, Danmark

Gå til website

+45 60 16 70 61

Rapporter fejl

Du har allerede fejlmeldt denne

Fejlmeldingen sendes til Go' Bryllup teamet og vil ikke blive delt med profilen.

Aftaler

Andre forslag

Der blev ikke fundet andre forslag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter

Få et tilbud

Få adgang til profil

Del