3.4

Beluga Brudekjoler & M&A Bridal

Vi har modtaget disse anmeldelser fra vores kunder

10 anmeldelser 3.40
Fleksibilitet
3.4
Kommunikation
3.4
Pris
3.4
Overordnet vurdering
3.4
 • 1.00
  1. november 2021
 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Virkelig god betjening og så søde. Kan varmt anbefales.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  De mega søde og man kan tydeligt se at de vil dig det bedste

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Simpelthen den mest fantastiske service af de mest hjertelige, dygtige og imødekommende indehavere. Særligt Lily har fortjent en stor buket for at have hjulpet så meget til med at den store dag bliver perfekt. Høj høj standard og varme anbefalinger.

 • 1.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  En lang og trist fortælling. Køb ikke kjoler her, i bliver u den grad taget ved næsen. Og desværre bliver personalet meget personlige ved kritik. Øv, skam jer.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Den bedste service man kunne ønske sig.De er så søde og ved lige hvad der passer til ens krop og figur. Jeg fandt min brudekjole kun 2 måneder før mit bryllup. Med et budget på 4000 kr fik jeg den smukkeste brudekjole med 1,5 meter slæb, slør, strømpebånd og tilretning.De bedste anbefalinger her fra en nygift kvinde. ♥️

 • 1.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Jeg har købt brudekjole hos Beluga, og har haft problemer ved mange af prøvningerne. Hun måtte aflyse nogle af mine prøvninger. Ved én prøvning kom jeg til tiden, men blev bedt om at vente ude på gaden i 30 minutter, fordi hun ikke havde skrevet ind i kalenderen, at jeg kom. Jeg sidder tilbage med en oplevelse af, at processen var lidt træls.Min kjole blev dog i sidste (lidt kringlede) ende fin.

 • 1.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Selskabskjole til 4500.- kunne efter flere udsættelser udleveres om eftermiddagen fredag d. 8-9-2017, hvor den skulle bruges d.9-9-2017 til min datters bryllup ( brudekjolen var købt samme sted og denne var rigtig fin). Jeg var fra start blevet lovet, at der var god tid til at få den syet og at jeg ville få den i god tid.Der var stor fejl på kjolen så den ikke kunne bruges( syet skævt ved lynlåsen, hvilket jeg ikke kunne se, da jeg prøvede den fredag ved afhentning og hvor der liiiige skulle syes et par ekstra sting bagpå). Dette finder jeg ud af, da jeg skal klæde om til brylluppet og måtte finde en anden kjole til min datters bryllup. Ville levere den tilbage ubrugt da den jo var købt til lejligheden og da den på ingen måde levede op til det lovede og det jeg kunne se i spejlet fredag. Havde mange kvaler med at få en ordentlig dialog. Sygdom hos både mor og datter og anden familie blev ofte nævnt som begrundelse for at jeg ikke kunne prøve den som lovet mm - ligesom problemer med at få den gennem tolden??????? var nogle af begrundelserne for at kjolen ikke var klar). Selvfølgelig er ingen herre over sygdom, men må erkende at der var påfaldende mange undskyldninger for at jeg ikke kunne få/prøve/rette til - min kjole, til den lovede tid.Jeg har i dag d. 30-9-2018 fået kjolen tilbage uden nogen kompensation eller rettelse af fejlene. Dette til trods for at jeg var blevet lovet en erstatningskjole som en slags plaster på såret.Der kan selvfølgelig ske fejl, men det er uforståeligt at Beluga ikke vil erkende deres fejl - med den begrundelse, at det bare ikke var sådan ved udleveringen.DERFOR NUL STJERNER (var nødt til at sætte en stjerne for at kunne indsende)

Skrive en anmeldelse

Send svar på en anmeldelse

Go' Bryllup

Arbejder du for virksomheden? Få adgang til profilen ved at starte en chat nedenfor eller…

Gammeltorv 18A, 2, 1457 København K, Danmark

Gå til website

+45 31 69 61 61

Rapporter fejl

Du har allerede fejlmeldt denne

Fejlmeldingen sendes til Go' Bryllup teamet og vil ikke blive delt med profilen.

Aftaler

Andre forslag

Der blev ikke fundet andre forslag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter

Få et tilbud

Få adgang til profil

Del