5

Anders Dalsgaard Photography

Vi har modtaget disse anmeldelser fra vores kunder

7 anmeldelser 5.00
Fleksibilitet
5.0
Kommunikation
5.0
Pris
5.0
Overordnet vurdering
5.0
 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi er utrolig glade for de fantastisk flotte billeder Anders fik taget af vores bryllup. Anders er utrolig behagelig at omgås og får en til at føle sig godt tilpas. Både i kirken og til den efterfølgende reception var han god til at fange de helt rigtige øjeblikke uden at være i vejen. Tusind tak, Anders, for det helt fantastiske arbejde.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi har netop modtaget vores billeder fra Anders efter at have haft glæden af hans selskab i lidt over 12 timer til vores bryllup.Og hvilket resultat. Anders har leveret helt fantastiske billeder der virkeligt formår at fange stemningen og de helt unikke øjeblikke fra dagen. De er alt hvad vi kunne ønske os.Tilmed er Anders en behagelig og kompetent person, der falder godt ind i et selskab, hvor han virkeligt er opmærksom og til stede i øjeblikket.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Vi havde Anders til at tage billeder til vores bryllup d. 30. september 2017. Vi havde valgt Anders ud fra billeder vi havde fundet på Google gennem timers søgen. Vi kunne godt lide hans naturlige, fotojournalistiske og meget lidt opstillede stil.På vores store dag var Anders med fra morgenstunden til og med receptionen. Han er et enormt behageligt menneske og faldt nemt ind i selskabet. Han hyggede med børnene og lagde et stort arbejde i også at få nogle gode billeder af dem på trods af deres trodsighed.Vi modtog de første billeder dagen efter brylluppet og var vildt imponeret over hvad han havde fået ud af dagen. Vi endte med at få over 500 redigerede billeder med skønne portrætter af os, af gode øjeblikke med gæsterne og fantastiske skud af vores to piger.Vi kan klart anbefale Anders som bryllupsfotograf, han har til fulde levet op til alle vores ellers høje forventninger.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Følelsen af at havde vundet i lotto.Vi havde valgt Anders Dalsgaard som fotograf til vores bryllup den 06.07.2019, hvilket viste sig at være det helt rigtige valg.Vi har nemlig det kæmpe luksusproblem lige nu, at vi ganske enkelt har for mange perfekte bryllupsbilleder, i forhold til vores vægplads.Anders er en super professionel og erfaren bryllupsfotograf, hvilket tydeligt kommer til udtryk i både hans super skarpe billeder, men også alle de gode råd op til og på dagen.Anders var super god til at spotte de gode steder på vores fotolokationer, hvor han havde styr på alle detaljerne.Han skaber en tryg og rolig stemning omkring sig, hvor der også er plads til humor og at gøre oplevelsen sjov. Anders er generelt bare et utrolig behageligt menneske at være i selskab med.Anders har leveret et hav af super skarpe billeder af os som brudepar, men også rigtig mange skønne billeder af vores gæster til receptionen. Flere af billederne viser et overlegent talent for at spotte og knipse de perfekte moments, uden at vi andre opdagede at han var i gang. Det har givet nogle naturlige og levende billeder, hvor man virkelig bliver suget tilbage til den perfekte dag.Anders har desuden en super fed redigering stil, som giver prikken over I’et på billederne.Vi fik allerede vores billeder en uge efter brylluppet!Vi havde desuden booket ham til at tage forlovelse billeder nogle måneder før den store dag, så vi havde mødt hinanden og prøvet hvordan det fungerede. Dette kan klart anbefales, for det gjorde bare at det spillede den tand ekstra på den store dag.

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Positiv: VærdiVi har lige modtaget de smukkeste billeder fra vores store dag!Anders ved lige hvordan man fanger de vigtige øjeblikke, og intet ser kunstigt eller opstillet ud. De varmeste anbefalinger fra min mand og jeg!

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Anders tog billeder til vores bryllup fra kirke til brudevals. Han var super professionel og ikke mindst hyggelig at have med. Han formåede at gøre protrætfotograferingen afslappet og resultatet er både super flot, ægte og uopsat. Han var med resten af dagen uden af “fylde” og har foreviget vores dag på flotteste vis. Redigeringen er så smuk og det hele blev leveret hurtigt i et virkelig lækkert online galleri. Anders skal have vores absolut bedste anbefalinger!

 • 5.00
  1. november 2021

  (Gå til den oprindelige anmeldelse)
  Anders tog billeder til vores bryllup i august 2021. Han kom allerede til morgenmad og tog billeder af brudens morgen og fangede både stemningen og følelserne under forberedelserne med makeup og hår.Derefter kom han til kirke og fangede igen stemningen, spændingen og nervøsiteten i kirken inden bruden kom. Vi fik taget portrætter ved stranden som afspejlede os, og som vi kan genkende os selv i, selvom vi ikke brød os særligt om at være modeller. Anders havde en beroligende måde at være med os på, så vi ikke mærkede at vi pludselig var centrum.Han var med os hele dagen indtil brudevalsen og hver gang vi ser billederne bliver vi taget tilbage til vores bryllupsdag. Han har ikke bare taget billeder af os men fanget stemingen, følelserne hos os selv og vores gæster.Der har været super god dialog op til brylluppet og vi var aldrig nervøse for, at han ikke ville dukke op på dagen. Derudover fik vi ret hurtigt alle billederne. Den måde Anders overleverer materialet på er super lækkert, nemt at navigere i og virkelig nemt at videredele med vores gæster.Vi vil til enhver tid anbefale Anders til andre, og mangler ingenting fra hans side. Alt har været super professionelt og absolut alle pengene værd.

Skrive en anmeldelse

Send svar på en anmeldelse

Go' Bryllup

Arbejder du for virksomheden? Få adgang til profilen ved at starte en chat nedenfor eller…

Rapporter fejl

Du har allerede fejlmeldt denne

Fejlmeldingen sendes til Go' Bryllup teamet og vil ikke blive delt med profilen.

Aftaler

Andre forslag

Der blev ikke fundet andre forslag

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter

Få et tilbud

Få adgang til profil

Del