Farver til dit bryllup i 2023

I denne artikel vil vi tage et kig på, hvilke farver der forventes at blive populære i 2023, og hvordan de kan anvendes til at skabe den ønskede stemning og udtryk til jeres bryllup. Farvetrends er i konstant udvikling og kan påvirkes af alt fra mode, kultur og samfundstendenser. 

Derfor er det vigtigt at følge med i de seneste farvetendenser, og i denne artikel vil vi præsentere nogle af de farver, der forventes at dominere i 2023 og give inspiration til, hvordan man kan integrere dem i sit bryllup.

Beige farver

Beige er et utroligt populært farvetema, hvis du ønsker en rolig, romantisk atmosfære til din store dag. Farven kan bruges til alt fra borddækning, invitationer, servietter og til stolebetræk og gardiner. Du kan med fordel bruge bruge blomster i samme farveskala, – herunder også hvide og rosa nuancer, samt andre neutrale farver.

Bring naturen ind i rummet, ved at bruge grene af eucalyptus i buketterne, eller som selvstændige dekorationer.

Bordopdækning i beige farver til dit bryllup
Kilde: Pexels

Rosa farver

Rosa er en skøn, og romantisk farve, der indtil nu har været yderst populær i bryllupsindretningen, og det forventer vi den bliver ved med! Brug rosa for at skabe en følelse af kærlighed og en drømmende stemning. Farven kan kombineres med hvide, samt grønne detaljer som er med til at give et naturligt og frisk look.

De populære evighedsbuketter kan med fordel bruges til at bringe den lidt rå natur ind i rummet. Dette vil være en fin kontrast til den ellers sarte rosa. Brug med fordel hvide, beige eller grønne nuancer til servietter, navneskilte m.m.

Bordopdækning i rosa farver til dit bryllup
Kilde: Pexels

Gule farver

Et gult farvetema kan bidrage med en varm og solrig atmosfære i festlokalet. Gul symboliserer glæde og optimisme, og dette er jo nogle følelser der hører sig til et bryllup. Der skal være positive vibes, og god energi!

I dekorationen af festlokalet kan gule blomster som liljer, solsikker og gerbera bruges i blomsterarrangementer. Dertil kan gule duge, servietter, og navneskilte bidrage til det gule tema.

Den gule farve kan med fordel kombineres med grønne og hvide nuancer, dette kan være som dækservietter, stearinlys m.m.

Bordopdækning i gule farver til dit bryllup
Kilde: Pexels

Pudderblå farver

Pudderblå er en blød og rolig farve, der i bryllupsindretningen kan skabe en følelse af ro og harmoni. Farven passer godt sammen med hvide, grønne, og gulddetaljer, hvilket giver lidt kant, samt et sofistikeret look til den ellers bløde farve.

Pudderblå kan anvendes på borde, som duge, men også som blomsterarrangementer, bryllupsdekorationer, belysning og andre dekorative elementer i indretningen på bryllupsdagen.

Bordopdækning i pudderblå farver til dit bryllup
Kilde: Pexels

Grønne farver

Grønne nuancer er friske farver der med fordel kan bruges i bryllupsindretningen til et sommerbryllup, da der her kan bruges fine, sæsonbetonede farver. Grønt symboliserer vækst, harmoni og energi. Bryllupslokalet kan indrettes med grønne farverige duge, servietter, og navneskilte. Monstera er en meget populær plante med utrolig smukke blade. Disse fås afbilledet i forskellige materialer, og kan bruges som borddekoration.

Gul, hvid og guld spiller rigtig godt sammen med grøn, og disse farver kan med fordel tilføjes det grønne tema.

Bordopdækning i grønne farver til dit bryllup
Kilde: Pexels

Vi har her gennemgået nogle af de mest populære farver og farvetemaer til bryllupper, som vi forventer bliver et hit i 2023. Derudover har vi givet tips til, hvordan man kan bruge farverne i sin bryllupsindretning.

Det vigtigste er, at man vælger farver, der passer til ens stil og personlighed, og som skaber den ønskede stemning til ens drømmebryllup. Tøv ikke med at være kreativ, og tænke ud af boksen, når det kommer til farverne på bryllupsdekorationer. Lad farverne være en del af den smukke historie, der bliver fortalt på den store dag.

Find mere inspiration på vores instagram

 

 / 

Log på

Besked

Mine favoritter